Bereikbaarheid

  Werkdagen 08.00 – 20.00 uur
  Zaterdag 08.00 – 13.00 uur
  In noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 085 273 52 61

  Veelgestelde vragen

  Jazeker. In principe vragen wij lokale partijen om een offerte uit te brengen waarvan wij weten dat zij de opdracht goed uit kunnen voeren. Heeft u een aanbeveling voor een bepaalde partij dan nemen we die zeker mee in de offertevergelijking.

  Jazeker. Het systematisch in beeld brengen van het uit te voeren onderhoud geeft veel inzicht en brengt rust in de VvE. Een onafhankelijk advies geeft over het algemeen nauwelijks discussie. Wij streven er naar onze rapporten zo op te leveren dat het voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren.

  1. Wij starten met een vrijblijvend gesprek over de door u gewenste onderhouds- of verbouwingswerkzaamheden om de opdracht helder te krijgen
  2. In overleg met u selecteren wij een aantal bedrijven die de opdracht goed uit kunnen voeren en dat ook bewezen hebben
  3. Wij vragen offertes op bij de geselecteerde bedrijven
  4. Wij beoordelen de offertes op volledigheid, gelijkwaardigheid, kwaliteit en prijs.
  5. U krijgt alle offertes te zien inclusief een advies ten aanzien van de beste offerte
  6. Het bedrijf met de beste offerte voert de werkzaamheden na uw goedkeuring uit
  7. Wij houden toezicht op de werkzaamheden
  8. Na de werkzaamheden vindt er een evaluatie plaats

  Wij kunnen op korte termijn inzichtelijk maken hoe de plannen zich verhouden tot het bestemmingsplan. Mocht het niet direct passen dan kunnen wij inschatten hoe groot de kans is dat het bestemmingsplan wordt aangepast. Dat traject kunnen wij voor u verzorgen.

  Wij voeren zowel opleverkeuringen als aankoopkeuringen uit. Ook als deze moeten voldoen aan de eisen van de hypotheekverstrekker.

  Ja, wij hebben de mogelijkheid om namens u rechtstreeks bij RVO subsidies aan te vragen voor o.a. energiebesparende maatregelen.

  Deze vraag krijgen wij nog wel eens. In de meeste gevallen als het gaat om onderhoud, verbouw of nieuwbouw kunnen wij u, in samenwerking met ons uitstekende netwerk, van dienst zijn. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.

  Contact gegevens

  Algemeen
  Priorstraat 12
  8271 XN IJSSELMUIDEN

  Postbus 36
  8260 AA KAMPEN

  Financiën
  Rabobank IJsseldelta
  Bank: NL 25 RABO 0159 0937 67
  KVK: 60345365
  BTW: NL853868128B01

  Email: info@mijnwoondiensten.nl
  Tel: 085 273 52 61