Zakelijk

Werken in opdracht van mijnwoondiensten.nl

Bent u geïnteresseerd in het concept van mijnwoondiensten.nl en wilt u graag voor ons werken dan staan wij open voor een vrijblijvende propositie van uw diensten. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijven

Bij nieuwbouwprojecten of verbouwplannen van bedrijfsruimte komen wij goed tot ons recht. Wij kunnen u adviseren als het gaat om bouwkosten, bestemmingsplanprocedures en vergunningen, het overleg met gemeente, architecten, nutsbedrijven, aannemers, onderaannemers, bouwbegeleiding etc. Kortom; wij kunnen u vanaf het eerste moment tot aan de oplevering ontzorgen. Zo kunt u blijven ondernemen en zijn wij het aanspreekpunt voor alle uitvoerende partijen. Dat scheelt u heel veel tijd. Ook kunnen wij uw bedrijfsvastgoed op een professionele en zakelijke manier onderhouden.

Ontwikkelaars

Als ontwikkelaar doet u er alles aan om het vastgoed zo goed mogelijk te ontwikkelen en te (laten) bouwen zodat u met volle tevredenheid het vastgoed over kan dragen aan de klant. Na de overdracht begint de fase van onderhoud en beheer. Het is interessant om de krachten te bundelen en het ontwikkelde vastgoed te verkopen met de optie van een langjarig onderhoudsabonnement. Op die manier is de koper zowel in de ontwikkeling als in het beheer volledig ontzorgd. Ook kunnen wij toezicht houden tijdens de bouw. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Vereniging van Eigenaren (VVE)

In Verenigingen van Eigenaren kan Mijnwoondiensten.nl de onafhankelijke adviseur zijn als het gaat om het laten uitvoeren van onderhoud en het plannen van toekomstig onderhoud. Wij kunnen voor u offertes opvragen, deze controleren en u adviseren over de juiste vakman, dat kan u veel tijd besparen. Ook het uitvoeren van Meerjarenonderhoudsplanningen kunnen wij voor u verzorgen. Voor vragen met betrekking tot het onderhoud heeft u nog maar één aanspreekpunt nodig!