Over ons

Mijnwoondiensten.nl is opgericht om u als klant volledig te ontzorgen bij uw nieuwbouwplannen, verbouwplannen of uitvoering van onderhoud. In plaats van meerdere partijen te benaderen voor uw (onderhouds)plannen heeft u bij ons één aanspreekpunt. Omdat wij uw aanspreekpunt zijn stellen we ons ook graag aan u voor:

Edwin Bos heeft jarenlang gewerkt als projectmanager vergunningen voor de uitvoering van complexe projecten. Daarnaast heeft hij zeer ruime ervaring als projectmanager en programmamanager in de stedelijke en landelijke gebiedsontwikkeling. Het managen van grote projecten met diverse partijen (ontwikkelaars, beleggers, corporaties, aannemers, woningeigenaren, politiek en bestuur) kenmerkt zijn werkzaamheden. Hij spreekt ook de taal van de overheid en weet als geen ander hoe initiatieven op de juiste wijze onder de aandacht gebracht kunnen worden.

Pieter Hartman heeft jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende aannemers en bij een bouwkundig adviesbureau. Bij een aannemer heeft hij ook het Klantgericht bouwen ingevoerd. De kennis die hij heeft van bouwkundige oplossingen en mogelijkheden is enorm. Verder heeft hij veel ervaring opgedaan in het aansturen van diverse aannemers en onderaannemers bij grote woningbouw-, renovatie-, en utiliteitsprojecten in het land. Klanttevredenheid en een doortastende aanpak staan daarbij altijd hoog in het vaandel.

Ons uitgangspunt is dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent!